Hirdetés

Kritika: Derek Landy – Skrupulus Fondor

|

Néhány héttel ezelőtt jómagam írtam egy rövidke ajánlót a fenn említett könyvről. Most pedig kritizálom kicsit…

Hirdetés

Történt, hogy ennek a csodálatos téli hónapnak a legelején betévedtem egy boltba. Leszögezném nem könyvesbolt, hanem az egyik országos élelmiszer-lánc üzlete a szóban forgó objektum. Ahogy szedegettem össze a vacsorához kellő dolgokat, megláttam egy táblát, amelyen az „Akciós könyvek” felirat szerepelt. Valahogy elfelejtkeztem a vacsora kellékeiről és odalépegettem az említett szekcióhoz (igazából nem lépegettem, hanem heves rohammal közelítettem meg a célt és közben fellöktem 3 embert). Keresgélés közben akadtam erre a könyvre, melyről szól ez a cikk. Meg kell mondanom, hogy jó vételt csináltam, ugyanis az eredeti ár apró töredékéért vettem meg. No de lássuk, hogy miről szól a cuccos!

(Tovább)

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.