Hirdetés

Különleges könyvajánlat az Olimpia idejére

|

A 2012-es londoni olimpia idejére jelentette meg a Helikon Kiadó Ki kicsoda? sorozatának következő darabját, amely a magyar olimpikonok életútját, sikereit ismerteti meg játékos módon a közönséggel.

Hirdetés

 

Ki kicsoda? Magyar olimpiai bajnokok Athéntól Londonig - kártyajáték

 
Hajrá, magyarok!
Gerevich Aladár, Keleti Ágnes, Darnyi Tamás, Egerszegi Krisztina, Papp László,Puskás Ferenc, Gyarmati Dezső, Balczó András, Kozma István, Kásás Tamás,Janics Natasa, Kolonics György.  Zseniális vívók, akiket évtizedekig nem lehetettletaszítani a trónról, verhetetlen vízilabdázók, úszófenomének, kajak-kenusok,tornászok, birkózók, ökölvívók, öttusázók. A magyar sport olimpikon büszkeségeitvonultatja fel a Helikon Kiadó hetedik, százlapos kártyajátéka. Van, akit arcrólfelismerünk, és van, akinek azonosításához kell némi szöveges segítség, sőt olyannagyszerű régi bajnok is akad, akinek kilétét a kártyához mellékelt megoldófüzetsegít kideríteni.
Az olimpiai kártya több nemzedéket szórakoztat, összehoz nagyszülőket ésunokákat. És a sportrajongók népes táborát.

Az infóért köszönet a Helikon Kiadónak!

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.