Hirdetés

Larry Hicks: A Sas Kommandó

|

„Zajos hajnal köszöntött a zajos világra…”

Hirdetés

 

Skull parancsnok és kommunista kompániája elfoglalja a Fülöp-szigetek északi részét, és arra készül, hogy átvegye a hatalmat a demokratikus kormánytól. Magától értetődően Aquino az Egyesült Államok elnökétől kér segítséget. Hogy segítsen, a térségbe küldi a legmodernebb Apache harci helikoptereket. A szervezés a félelmetes katona, a legendás vietnámi veterán, Grundy alezredes feladata. Grundy összegyűjti legképzettebb és legmegbízhatóbb embereit, és a Sas Kommandó bevetésre indul.
Larry Hicks maga is harcolt Vietnámban. 8 évet töltött Laoszban és Kambodzsában, valamint számos titkos bevetésen is részt vett. Kellemes szórakozást hozzá!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.