Hirdetés

Larten Crepsley visszatér

|

Jövő hónapban végre Magyarországon is megjelenik Darren Shan vámpírkönyvei előzménysorozatának első része.

Hirdetés

Korábban már írtunk arról a négy részes sorozatról, mely Darren Shan leghíresebb művei, a vámpírkönyvek előzményének tekinthető. A regények főszereplője az a Larten Crepsley, aki az ifjú Darren Shan-t a vámpírok világába vezette, és egyik kulcsfigurája a tizenkét részes sorozatnak. 

Most végre a magyar olvasok is megismerkedhetnek Mr. Crepsley történetvével: a gyerekkorával, a vámpírrá válásával, és a fiatal vámpírként eltöltött éveivel. Az első rész, Gyilkos születik címmel május 31-én jelenik meg a Móra Kiadó gondozásában.

A kiadó a fenti borítóval, és a következő fülszöveggel jelenteti meg a könyvet:

 

"Az első a legnehezebb…

A XIX. század elejének legsötétebb pillanataiban járunk, Angliában.  Larten Crepsley egy koldusszegény munkáscsalád sokadik gyermeke — nincs tízéves, de már napi tizennyolc órát dolgozik iszonyatos körülmények között egy selyemgyárban.

Egy nap történik valami, és a kisfiúnak menekülnie kell. Egyedül az egész világ ellen – senkire sem számíthat. Aztán megismerkedik a titokzatos Seba Nile-lal, aki egy új, lehetőségekkel teli világot mutat meg neki. Seba mellett átélheti azokat a kalandokat, amelyekről annyit álmodozott, csakhogy ehhez vámpírrá kell válnia.

Vajon képes-e Larten mindörökre hátat fordítani az emberiségnek, és átlépni abba a világba, ahonnan nincs visszatérés?"

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.