Hirdetés

Már kész a Legendás állatok és megfigyelésük folytatásának forgatókönyve

|

Még hónapok vannak hátra, hogy végre megnézhessük a Legendás állatok és megfigyelésüket, de Rowling máris elkészült a második rész forgatókönyvével!

Hirdetés

J. K. Rowling igazán nem tétlenkedik! Nemrég debütált Londonban a Harry Potter and the Cursed Child című színdarab, és a Pottermore oldala is egy szép hosszú bejegyzéssel bővült az észak-amerikai varázslóiskola, Ilvermorny történetéről. Idén novemberben pedig Eddie Redmayne főszereplésével jön a Legendás állatok és megfigyelésük című spinoff film. Azonban hiába vannak még hátra hónapok a premierig, mivel a stúdió alapból egy trilógiára kötött szerződést, Rowling máris befejezte a második rész forgatókönyvét.

Hirdetés

David Yates, aki az utolsó négy Harry Potter-filmet rendezte, a Legendás lényeknél is beült a direktori székbe. Yates jelenleg legújabb filmjét, a Tarzan legendáját promózza, egy interjú során pedig a Legendás állatok és megfigyelésük második részére is rákérdeztek nála. A rendező elmondta, hogy a 2018-ra tervezett folytatás forgatókönyvével már elkészült az írónő.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.