Hirdetés

Legendás állatok és megfigyelésük – Kiadják a forgatókönyvet

|

J.K. Rowling rábólintott, hogy kiadják a Legendás állatok és megfigyelésük film általa írt forgatókönyvét könyv formájában is.

Hirdetés

Bár a Legendás állatok és megfigyelésük című Harry Potter spin-off ötlete alapból egy már megjelent könyv nyomán merült fel - azonos címmel írt ugyanis Rowling egy "roxforti tankönyvet" - most még ezt is továbbgondolták. Tény és való, hogy egy Potter-könyvnek már jóval a megszületése előtt megvan a piaca. Nem kell messzire menni: amikor kiderül, hogy a sorozat úgynevezett nyolcadik részeként Rowling közreműködésével színdarabként folytatódik a történet, akkor az írónőt szinte azonnal megkeresték a könyvkiadók.

Hirdetés

A Harry Potter and the Cursed Child (Harry Potter és az elátkozott gyermek) című színdarab angol nyelvterületen idén, július 31-én jelenik majd meg.

Ezt a tendenciát követve a Legendás állatok és megfigyelésük című film forgatókönyve is - amiért szintén J. K. Rowling felel -  könyv formát ölt majd. A kiadvány keményfedeles formában és e-book-ként kerül forgalomba első körben, amelyért a Pottermore-ral karöltve a tengerentúlon a Scholastic, az Egyesült Királyságban és Kanadában pedig a Little, Brown Book Group felel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.