Hirdetés

Legszebb könyvborító bajnokság

|

Lassan megkezdődnek az idei sportbajnokságok, így úgy döntöttünk, hogy mi is megrendezzük a saját kis bajnokságunkat, melyben a Ti segítségeteket kérjük.

Hirdetés

Értelemszerűen a legszebb könyvborítót keressük és Ti dönthetitek el, hogy mely borítók is versenyezzenek a bajnokságban. Nincs más dolgotok, mint a konyvmolyz.web4@gmail.com e-mail címre elküldenetek a szerintetek legszebb borítójú könyv íróját és címét, tárgynak pedig írjátok be, hogy "legszebb könyvborító bajnokság". Minden magyar irodalmi mű borítója részt vehet. Borítókat beküldeni egészen augusztus végéig lehet.

Egy kis információ, hogy hogyan is nézne ki a gyakorlatban:

Attól függően, hogy hány borítót is küldtök el címünkre, több csoportba beosztjuk a borítókat, majd a csoport első helyezettjei, egyenes kiesésű szakaszban versenghet tovább. Ugyanúgy, ahogy egy sporteseményen két csapat, itt két könyv fog "meccselni", és, hogy melyik is a szebb az csak rajtatok múlik, ugyanis a "mérkőzéseket" a Ti szavazataitok fogják majd eldönteni.

 

Tehát, aki szeretné, hogy az általa vélt legszebb borító is részt vegyen:

konyvmolyz.web4@gmail.com e-mail címre, "legszebb könyvborító bajnokság" tárggyal, az általa vélt legszebb könyvborítójú könyv írójának neve és könyv címe, vagy akár egyszerűen képként csatolva a borító. Több könyvet is írhattok, de akkor kérjük, hogy tetszés szerinti sorrendben számozzátok meg őket.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.