Hirdetés

Leslie L. Lawrance: Három sötét király

|

Leslie L. Lawlence, a különleges nyomozói és nőcsábász képességekkel megáldott rovarkutató, a „magyar származású James Bond” egyik kalandját meséli el a Három sötét király.

Hirdetés

 

 

A kísértetjárta Monserrat szigetén Leslie egy cseppet sem hálás munkát végez: testőri feladatokat lát el a paranoiás és minden bizonnyal sültbolond sakkmester, Siskin mellett, aki egy milliós fődíjú versenyre igyekszik.

Még oda sem érnek a verseny helyszínére, de a világ minden tájáról érkező, világhírű sakkversenyzők máris egymás után költöznek át az örök vadászmezőkre – persze egyikük sem önszántából. A különös halálesetek nemcsak Leslie testőri teendőit szaporítják meg, hanem igen kellemetlen módon ráirányítják a gyilkos után szaglászók figyelmét. Az ügyesen időzített elhalálozások és a trükkös, rejtélyes bizonyítékok csakhamar főszereplőnket teszik az első számú gyanúsítottá.

Leslie persze nem cukorból van, hogy egyszerűen hagyja magát gyanúba keverni. Nem kis segítségére vannak régi és újonnan szerzett barátai: a gumiasztal-bajnok Paul Billerbeck, valamint a kannás borral hajórobbantásért kiszabott raboskodásból frissen kiszabadult Haralambosz. Rajtuk kívül nem várt és jelentős segítség érkezik még egy ronda, felmosó fájához odanőtt szobalánytól, aki talán nem is olyan ronda és ismeretlen, mint amilyennek láttatni engedi magát… A versenynek otthont adó kastélyban pedig lassan több holt lesz, mint élő, miközben olyan erők készülnek összecsapásra, melyeknek küzdelmét senki sem látná szívesen szabad szemmel.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.