Hirdetés

Leslie L. Lawrence: A megfojtott viking mocsara

|

„Feltartotta a fejét, felemelte a szemmel láthatóan rozsdás kést és anélkül, hogy levette volna rólam a tekintetét, lassan, nyugodt kézmozdulattal végighúzta a torkán. Vicsorgott, majd a fekete, iszaptól ragacsos ujjával a nyakamra mutatott.”

Hirdetés

 

 

Egy újabb remek regény a népszerű író tollából. Igaz nem mai darab a könyv, de még mindig töretlen a sikere. Ez abból is látszik, hogy nemrégiben újra kiadták díszborítóval. A történet csavaros, mint ahogy azt már megszokhattuk Lawrence úrtól. Van itt minden ami egy jó kis krimihez kell: halott viking, gyilkosságok, csinos nők no és persze „okos tekintetű békák”.

 

Igazi neve Lőrincz L. László, de alkot Leslie L. Lawrence és Frank Cockney néven is. 1939 júniusában született. Tanuló évei alatt hosszú időt töltött a Távol-Keleten. Számos regényt írt és mindegyiknek nagy sikere volt. Ezt a regényt 1989-ben adták ki. Kellemes szórakozást hozzá!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.