Hirdetés

Leslie L. Lawrence: A suttogó árnyak öble

|

Lawrence barátunk ezúttal Dél-Amerikában üldözi a rosszfiúkat, vagy ha stílszerű akarok lenni, az árnyakat.

Hirdetés

 

Leslie és négylábú barátja, Sammy Davis Junior, aki egy televíziós showmanről kapta a nevét, a dzsungelben vadásztak óriáscincérekre. Azonban Sammy, az alkoholista, leginkább egy malacra hasonlító kutya teljesen megvadult és mindenáron fel akart mászni egy fára. Lawrence azt hitte, hogy egy mókus miatt vadult be így az a drága jószág, de mint később kiderült nem igazán a szőrös kis állat okozta Sammy tébolyát. Lawrence felmászott arra a fára, amely alatt Sammy akkora lármát csapott, és benézett az óriási fa oldalán található odúba. Ha tudta volna, hogy békés rovargyűjtése félbeszakad, akkor biztosan nem mászik fel arra a fára, ugyanis az odúban egy hulla volt.
Mint később Atahualpa, az inkák kései leszármazottja és a törvény helyi képviselője elmondta, a gyilkosságot nem mások követték el, mint a titokzatos suttogó árnyak.
A könyv eredetije 1988-ban jelent meg, majd később 1998-ban is kiadták. Legutóbb az író életmű-sorozatának tagjaként látott napvilágot díszkiadásban a Gesta kiadó égisze alatt. Kellemes időtöltést hozzá!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.