Hirdetés

Leslie L. Lawrence: A vízidisznók gyöngyökről álmodnak

|

Leslie cimboránk ezúttal Venezuelában rakja helyre a dolgokat. Mivel dél-amerikai helyszínen járunk, egy kis szappanoperás jellege is van a könyvnek, de az író itt is nagyot alkotott.

Hirdetés

 

 

Lawrence kutatni jött az isten háta mögötti Rosario Nemzeti parkba. Munkájának célja a vízidisznók és anakondák tanulmányozása. Ebben nagy segítséget nyújt neki Florencio, a helyi indián. De ahogy az lenni szokott a békés kutatómunkát most is megzavarják a rejtélyes gyilkosságok. A könyv lapjain ismerős arcok is felbukkannak, mint például Santarcangeli atya, de rajta kívül találkozhatunk a marcona Mortimerrel és a titokzatos szoborral, a Vizek Madonnájával is. A változatosság kedvéért itt is kapunk egy adagot a csinos nőkből és a jól megszokott gyilkosságokból úgyszintén. Ha valakinek felkeltettem az érdeklődését, akkor szerezze be a könyvet. Kellemes szórakozást hozzá!

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.