Hirdetés

Leslie L. Lawrence: Az Ördög fekete kalapja

|

Az ördögimádók körül valami nem stimmel. Ez alaphelyzetben is így van, de most a szokásosnál is furcsább dolgok történnek a köreikben, és ha ez nem lenne elég, még a „szokásos” gyilkosságok is borzolják a kedélyeket.

Hirdetés

 

Egy újabb izgalmas könyvre bukkantam minap a könyvespolcomon. A krimi magyar „királya” ezúttal sem okoz csalódást a stílus kedvelőinek. Lawrence ezúttal Nágaföld burmai részén keveredik hátborzongató kalandba. Segítője ezúttal Roger De Leon a pilóta, aki könnyűszerkezetű repülőgépével indult el a Calcutta-ralin, de ahogy az lenni szokott közbejöttek egyéb dolgok. Ahogy a dzsungelben „bóklásznak” fura események részeseivé válnak. A történet csavaros, de ezt már nem is kell említenem, ha Leslie L. Lawrenceről folyik a szó. Az izgalom és borzongás mellett azért nem kevés humor kapott helyet a könyv lapjain. Elég gyakran hangosan nevet fel az ember egy-egy párbeszéden. Egy biztos, ez nem egy olyan könyv, amit egyszer fogsz elolvasni, hogy azután valamelyik sarokban porosodjon. Jó szórakozást hozzá!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.