Hirdetés

Leslie L. Lawrence: Holdanyó fényes arca

|

Leslie L. Lawrence nem túl szerencsés körülmények között hajótörést szenved a burmai dzsungelben – az élve partot érés örömét azonban beárnyékolja egy hajón maradt, átvágott torkú harikrisna-hívő gyilkosságának rejtélye…

Hirdetés

Leslie elméletileg rovarmentő akcióban, gyakorlatilag az Interpool által rábízott nyomozás miatt érkezett Burmába. Eltűnt európai és amerikai lányok után kutat, akikhez a nyomok ide vezettek, majd tovább bonyolódtak.

Leslie munkáját újonnan szerzett barátai, az amerikai Winter hadnagy és a szicíliai Enrico Santarcngeli atya is segítik. A hajótörött csapat a gazdag külföldi nyugdíjasok számára fenntartott idősek otthonánál kap menedéket.  A szeretetházban azonban többet is találnak, mint reumás, milliomos vénasszonyokat…

Miközben a két doktornő, Ruth és Ratna időt és energiát nem kímélve igyekeznek vonzerejükkel Leslie figyelmét elvonni a nyomozásról, zanzásított fejekkel valamint krisna-hívők és bennszülöttek hulláival kikövezett út vezeti el hőseinket az eltűnt lányokhoz és az otthon szörnyű titkaihoz.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.