Hirdetés

Leslie L. Lawrence: Miranda koporsója

|

Van itt mindenféle rémisztő teremtmény, ami kellhet egy ősi skót család kastélyába. Csak, hogy néhányat említsek: vámpírok, kísértetek, sőt még egy szörnyszülöttel is megismerkedhetünk.

Hirdetés

 

Ez a könyv kivételesen nem Lawrence barátunk egy kalandját meséli el, ugyanis a főszereplő Leslie egyik jóbarátja, John C. Lendvay. Ahogy azt megszokhattuk, a történet itt is csavaros, még véletlenül sem hagyja lankadni a figyelmet. A sztori Tongán veszi kezdetét. John itt harcol a japán sereg ellen. Az egyik bajtársával, nevezetesen William McLoaddal barátságot köt. Egy kis idő múlva Billy megkéri Lendvayt, hogy menyjen el helyette egy rokonának a temetésére. Mivel McLoadot gyerekkora óta nem látták, így könnyen elhihetik, hogy aki a temetésre érkezett az tényleg William. Hősünk beleegyezik a dologba és megszökik Tongáról. A temetésre el is megy, de ha sejtette volna, hogy mik fognak vele történni, biztosan lelőtte volna Mcloadot. A cselekményről többet nem árulok el, ha érdekel titeket a folytatás, olvassátok el a könyvet. Személy szerint ezt a könyvet kedvelem leginkább Lawrence munkái közül. Kellemes időtöltést hozzá!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.