Hirdetés

Leslie L. Lawrence: Sindzse szeme

|

Aki nem tiszteli Sindzsét, a holtak urát, az könnyen pórul járhat…

Hirdetés

 

Világhírű kutatók egy csoportja gyülekezik Katmanduban, a Nepál fővárosban. Egy expedícióra indulnak a Himalája egy kevésbé ismert részére. Az első állomás Khangpa kolostora, ahol megbízójukkal, Mr. Thompsonnal találkoznak. Lawrence barátunk gyanakodni kezd, hiszen számos érdekes dolgot figyel meg. Például maga a megbízó személye is nagyon furcsa, hiszen mielőtt elindultak nagyon bőkezűen adakozott, de az óta mintha nem is érdekelné a kutatóút. És a Himalája sem olyan ismeretlen, mint sokan hiszik, mivel az évek alatt megszaporodtak a turisták.

Érdekessége a regénynek, hogy feltűnik benne Lawrence felesége. Ha nem csalnak az ismereteim, ez az egyetlen olyan könyv ahol ő is jelen van. Bár jobb is így, mert Leslie nőügyei miatt biztosan sokkot kapna. A könyv első kiadása 1983-ban jelent meg. Egy életműsorozat tagjaként 2004-ben sokak örömére újra kiadták  A maga 414 oldalas vastagságával néhány kellemes órát okoz mindazoknak, akik kedvelik az író munkáit. Jó szórakozást hozzá!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.