Hirdetés

Lezárult a novellapályázat

|

Október 16-án, Pécelen hirdetik ki a Mikszáth Kálmán és Fáy András tiszteletére meghirdetett novellaíró pályázat eredményeit.

Hirdetés

A pályázat nem várt sikert aratott: a diák és az ifjúsági kategóriába összesen 178 mű érkezett. Az irodalomkedvelő fiatalok az ország minden szegletéből küldtek munkákat, sőt, még Ausztriából, Innsbruckból is volt pályázó. A rengeteg versenyző miatt a zsűrinek az eredetinél több időre volt szüksége, hogy igazságosan válasszák ki a legjobbnak ítélt novellákat - így egy héttel meghosszabították a feldolgozási időt. Az eredményhirdetésre október 16-án, a péceli Ráday-kastályban kerül sor.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.