Hirdetés

Lilian – Te melyik híresség klónját szeretnéd?

|

Ronil Caine első, sci-fi témájú regényében egy nem mindennapi témával foglalkozik: a klónozással, azon belül is a hírességek lemásolásával.

Hirdetés

Első önálló kötetével jelentkezik Ronil Caine - az írói álnév egy magyar szerzőt takar. A Lilian című könyv egy olyan témáról szól, amely kiapadhatatlan forrása a sci-fi szerzőknek: a klónozásról.

Hirdetés

Álszentség lenne azt mondani, hogy nem epekedünk valamennyien egy-egy híresség után, legalább tini éveink alatt. A Lilian című regényben ezeket a vágyakat elégíti ki egy japán cég. Ha elég pénzed van, akkor pár hétre bármelyik celeb klónját megkaphatod, hogy eltölthess vele egy kellemes, egzotikus nyaralást. Robert Turner, egy amerikai multimilliomos sokakhoz hasonlóan él a lehetőséggel, és egy feltörekvő színésznő, Lilian másolatát kéri. A projekt azonban félresikerül, a szépséges Lilian-klón mesterségesen elfojtott emlékei pedig kezdenek előtörni… A regénybe ITT tudsz beleolvasni! 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.