Hirdetés

Lőrincz L. László: A Kicsik

|

Gyönyörű tájak vannak a Pireneusokban. Ha a telihold fényénél meghalljátok a dobokat jobb, ha futni kezdtek. Bár a kicsik elől nincs menekvés…

Hirdetés

 

Lőrincz L. László ezúttal nem krimivel nyűgözi le a nagyérdeműt, hanem egy fantasy történettel, aminek akár valóság is lehetne az alapja. Franciaországban járunk a Spanyol határ közelében, a Pireneusok hegyei között. A helyiek különös, apró, de annál kegyetlenebb lényekről mesélnek, akiket kicsiknek hívnak. Úgy tartják, hogy telihold idején elkapják a szabadban bóklászókat és kitépik a még dobogó szívüket. Gerard Lamartin a Francia csendőrség kihelyezett fiatal tisztje nem igazán akar hinni ezekben a mesebeli lényekben. Egy nap aztán egy szív nélküli holttestre bukkan…
Az író ebben a regényében kiválóan vegyíti a misztikum, a történelem és a krimi elemeit. Történelmi adatai pontosak, nem pedig a semmiből kitalált fantáziálások. Akik szeretik azon könyveket, ahol a régi korok után kutatnak, azok nem fognak csalódni ebben a kötetben. De hogy miként kapcsolódik össze a történelem és a kicsik sorsa? Annyit elárulhatok, hogy ők az ember előtti értelmes lények leszármazottai. A többi a könyvből kiderül!
Maga a könyv 2000-ben jelent meg a Gesta kiadó jóvoltából, de a közelmúltban ismét kiadták Lőrincz L. László életmű sorozatának tagjaként. Kellemes időtöltést hozzá!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.