Hirdetés

Magyar kiadványok a bukaresti Könyvfesztiválon

|

A debreceni Alföldi Nyomdának és a Bukarestben működő Magyar Kulturális Intézetnek a jóvoltából, magyar nyelvű könyvek is helyet kaptak a könyvfesztiválon.

Hirdetés

A könyvfesztivál még szerdán vette kezdetét a román fővárosban, mely sokak szerint elég szerencsétlen időpont a kezdésre, ám ennek ellenére látogatókból így sem volt hiány. A Romexpo pavilonjainál a legkeresetebbek a külföldi regények, gyermek könyvek illetve a népművészeti albumok.

Salamon Katalin az Alföldi Nyomda exportért felelős osztályvezetője elmondta, hogy a gazdasági valság hatásai már tavaly is érződtek a vásáron, ám mindezek ellenére szívesen visszajárnak a könyvvásárra.

Csütörtökön Esterházy Péter író is megjelenik a Bookfesten egy interjúkötet erejéig, majd ezután veszi át a Román Állam Kulturális Érdemrendjét a George Enescu Múzeumban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.