Hirdetés

Magyarországra látogat Patrick deWitt, a Testvérlövészek szerzője

|

Beszélgetés, felolvasás, céllövölde, filmvetítés, dedikálás és kedvezmények várják az érdeklődőket a Testvérlövészek c. könyv bemutatóján.

Hirdetés

Két mindenre elszánt gyilkos és egy meg­bízás, ami örökre megváltoztatja az életü­ket. Két mindenre elszánt előadó és egy regény, amelynek kedvéért nem félnek cowboykalapot ölteni. Két mindenre elszánt irodalmár, akiktől mindent megtudhatsz a bérgyilkosokról, amit soha nem mertél megkérdezni.
2011 sikerkönyve, a Booker-díjra jelölt Testvér­lövészek a szerző jelenlétében indul portyára Magyarországon.

 

SZÓPÁRBAJ A SZÍNPADON

Aki előbb lő, aztán válaszol: Patrick deWitt

Aki kérdez, mert lövése sincs: Dunajcsik Mátyás

 

A TESTVÉRLÖVÉSZEK SZEREPÉBEN

Aki ezúttal nem lő be semmit: Szabó Győző

Aki lelőtte a zongoristát (ezért gitározik): Hajós András

 

AZ AJÁNLAT CÍMŰ FILM VETÍTÉSE

Aki a lövöldözést rendezte: John Hillcoat

Aki a sztorit és a zenét lőtte hozzá: Nick Cave

 

IDŐPONT: Május 21. (hétfő), 20h

TETTHELY: Toldi mozi, 1054 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 36-38.

A könyv kedvezményes áron megvásárolható a helyszínen, melyből a belépő ára levásárolható. A beszélgetés a szerzővel angol nyelven történik, szinkrontolmácsolással. A belépő a könyvbemutatóra és a filmvetítésre egyaránt érvényes.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.