Hirdetés

Magyarul is jön az új Harry Potter-könyv!

|

Nemrég jelent meg angol nyelvterületen a nyolcadik Harry Potter-könyv, amit ősszel a magyar olvasók is a kezükbe vehetnek!

Hirdetés

Július végétől látható Londonban a Harry Potter and the Cursed Child című színdarab, amelynek szövege könyv formában is napvilágot látott a rajongók legnagyobb örömére.

Hirdetés

A J. K. Rowling, John Tiffany és Jack Thorne által jegyzett mű, a nyolcadik részként is definiált Harry Potter és az elátkozott gyermek magyar fordításban 2016. október 25-én kerül majd a hazai könyvesboltok polcaira. Fordítója Tóth Tamás Boldizsár, aki a hét részes regényfolyam magyar nyelvre ültetéséért is felelt.

A fülszöveg a következőt ígéri:

Harry Potter élete sosem volt könnyű - és most sem az, amikor a Mágiaügyi Minisztérium túlhajszolt dolgozójaként, férjként és három iskolás korú gyermek apjaként kell helyt állnia.
Miközben Harry a múlttal viaskodik, ami nem hagyja magát eltemetni, legkisebb fiának, Albusnak meg kell küzdenie a reá nehezedő családi örökséggel. A múlt és a jelen vészjósló összeolvadása azzal a ténnyel szembesíti apát és fiát, hogy a sötétség néha egészen váratlan helyekről támad.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.