Hirdetés

Márciusi sikerkönyvek

|

Nézzük mely könyvekre voltak kíváncsiak a legtöbben a tavasz első hónapján.

Hirdetés

Ritkán fordul elő olyan, hogy egy lista első hat helyét női alkotók foglalják el alkotásaikkal. Igen érdekeses alakultak a márciusi eladások, lássuk, hogy miről is beszélek.

 

1. Leiner Laura: A Szent Johanna gimi 6. – Ketten 

2. Bagdy Emőke, F. Váronyi Zsuzsa (és mások): Visszatalálunk egymáshoz? 

3. Charlaine Harris: Véres leszámolás – True Blood 11. 

4. Suzanne Collins: Az éhezők viadala 

5. Szabó Magda: Az ajtó

6. Börcsök Mária: Kettészakadt Magyarország

7. Moldova György: Keserű pohár 3. kötet – Villány – A borra épült város

8. Berg Judit, Agócs Írisz: Maszat a vonaton

9. Gena Showalter: Atlantisz 2.- Atlantisz ékköve

10. Karizs Tamás, Zacher Gábor: A Zacher – Mindennapi mérgeink


Szabó Magda regényének sikere talán annak köszönhető, hogy a belőle készült zseniális filmet nemrégiben mutatták be. Ugyanez elmondható Suzanne Collins Az éhezők viadala című kötetéről. Egy kis érdekesség, hogy Collins trilógiájának második és harmadik kötete is elég szép helyezést ért el. A kiválasztott a huszadik, míg a Futótűz a huszonnyolcadik helyig tornázta fel magát.
Az egyik legnagyobb vesztes viszont Bíró Szabolcs Sub Rosa című regénye, amely harmincöt helyet zuhanva mindössze negyvenkilencedik a listán. De elég sokat esett vissza Bear Grylls A vadon törvényei című túlélőkönyve is, ami huszonkét helyet csúszott hátra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.