Hirdetés

Margaret Weis & Tracy Hickman: A törpetárnák sárkányai

|

Dragonlance rajongók figyelem!!!

Hirdetés

 

Az elveszett krónikák sorozat újabb kötettel bővül. Tanis és Kova menedéket keresnek Thorbardin tárnáiban, eközben Raistlint magához szólítja Koponyatető erődje. Sturm a legendás Kharas pörölyének nyomába ered, míg Tika veszedelmes útra indul, hogy megmentse szeretteit a biztos haláltól. A legnagyobb próbatétel azonban Tűzkovács Kovára vár. Miközben hőseink versenyt futnak az idővel, hogy megmentsenek mindenkit, akit lehet, Kova olyan választás elé kerül, melynek eredménye befolyásolhatja az egész világ sorsát.

A jól ismert szerző páros munkáját dicséri számos Dragonlance kötet. A könyv idén júniusban jelent meg hazánkban a Delta Vision gondozásában. Kellemes időtöltést hozzá!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.