Hirdetés

Mark Lawrence: Úti testvérek - vissza a Széthullott Birodalomba

|

Mark Lawrence egy novelláskötettel repíti vissza olvasóit a Széthullott Birodalom világába.

Hirdetés

Mark Lawrence-nek olyan sorozatokat köszönhetnek a könyvek szerelmesei, mint a Széthullott Birodalom trilógia vagy A vörös királynő háborúja trilógia.

Hirdetés

A két szériában az a közös, hogy egyazon világban játszódnak, gyakorlatilag a Földön, ahol egy katasztrófának köszönhetően középkori körülmények alakultak ki. S míg előbbinek Jorg Ancrath herceg a főszereplője, addig utóbbinak Jalan Kendeth herceg.

Lawrence nyáron megjelenő új kötete, az Úti testvérek a világon először jelenik meg nyomtatásban, s a Széthullott Birodalomhoz köthető, a könyv ugyanis tíz elbeszélést tartalmaz, amelyek a trilógiában felvetett témákat boncolgatják és nagyobb betekintést engednek Ancrath herceg és úti testvérei történetének kevésbé ismert fejezeteibe.

A Lawrence-rajongók érdeklődését nagy eséllyel felkeltette a kötet, akikét kevésbé, azok olvasgassák az író korábbi köteteiről írt kritikáink!

Széthullott Birodalom trilógia:

Tövisek Hercege

Tövisek Királya

Tövisek Császára

A vörös királynő háborúja trilógia:

Bolondok Hercege

A hazug kulcsa

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.