Hirdetés

Medal of Honor – a könyv

|

Az egy hónapja kapható háborús játék hatalmas sikereket arat, ezen felbuzdulva az EA felkért egy igazi háborús veteránt, hogy írja meg a játék előzményét.

Hirdetés

 

 

Chris Ryan az SAS-ben szolgált és tagja volt annak a nyolc fős, Bravo Two Zero csapatnak, melyet az öbölháborúban az iraki vonalak mögé küldtek, de leleplezték őket és menekülniük kellett. Az alakulatból egyedül Ryannek sikerült túlélnie az akciót és eljutnia Szíriába. A több, mint 300 kilométeres utazás a SAS történetek legjelentősebb sikeres menekülésének számít.

Az azóta íróvá vált katona Aki megmenekült című könyvében részletesen meséli el a menekülés történeteit, azóta pedig már több valós és fikciót is megírt.

 

Most pedig az EA kérte fel, hogy a nemrégiben megjelenő Medal of Honor című játékhoz készítsen egy regény. Ryan rábólintott a dologra és megírta az azonos című játék előzményeit. A könyv nemsokkal a játék után került volna a boltokba, ám ha jól tudom késés miatt csak jövő év február 1-jére várható a megjelenése és természetesen csak angolul. Illetve akik HMV oldalán rendelték elő a limited edition kiadást, azok ajándékba kapták a regényt is.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.