Hirdetés

Megfilmesítik Yann Martel klasszikusát

|

A 3D-s mozit készítenek Yann Martel Booker-díjas Pi élete című regényéből.

Hirdetés

A 2002-ben Booker-díjjal kitüntetett regény Pi életét mutatja be, miután hajótörést szenved. A mentőcsónakba szorult fiú társasága egy orángután, egy sérült zebra, egy éhes hiéna és egy bengáli tigris.

A sikerkönyvet a tajvani származású Oscar-díjas filmrendező, Ang Lee viszi vászonra, aki többek között a Túl a barátságon, a Hulk és az Értelem és érzelem filmekről híres. Elmondása szerint a történet szerkezetével van a legnagyobb probléma, egyelőre nem tudja még, hogyan oldja meg azt, hogy kisfiú és tigris egy csónakban sodródjanak.

A főszerepet egy indiai származású, 17 éves kisfiú, Suraj Sharma kapta meg, aki több mint 3000 jelentkezőt utasított maga mögé. A forgatások már januárban elkezdődhetnek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.