Hirdetés

Megjelenési dátumot kapott az új Rowling-könyv

|

Várhatóan december 11-én már a kezükben tarthatják J. K. Rowling rajongói az írónő első felnőtteknek szóló regényét, mely magyarul az Átmeneti üresedés címet kapta.

Hirdetés

 

J. K. Rowling első felnőtteknek szóló regénye - egymillió előjegyzés után - szeptemben végén jelent meg az Egyesült Királyságban, The Casual Vacancy címmel. A magyar olvasók már korábban értesülhettek róla, hogy Magyarországon decemberben tervezik a regény kiadását, de pontos dátumot még nem tudhattunk.

A kiadó azonban közétette a könyv várható megjelenési dátumát:  ha minden a terv szerint halad, akkor 2012. december 11-én már a magyar könyvesboltok polcaira is felkerül Rowling új regénye, Átmeneti üresedés címmel. Kíváncsian várjuk!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.