Hirdetés

Megjelent az USA-ban King új könyve

|

Ma jelentette meg az USA-ban Stephen King legújabb, Doctor Sleep névre keresztelt kötetét, amely a kultikus A ragyogás folytatása.

Hirdetés

 

A Doctor Sleep megjelenését több millió rajongó várakozása előzte meg: új könyvében King ugyanis visszatér egyik leghíresebb regénye, a A ragyogás főszereplőjéhez, Dan Torrance-hez. Dan a A ragyogásban még csak egy kisfiú volt, aki különleges képességeinek köszönhetően szembeszállhatott a  Colorado-hegység legrémisztőbb szállodájának természetfeletti, őrjítő és kegyetlen erejével. 

A Doctor Sleep-ben Dan már középkorú férfi. A történet szerint meg kell menteni egy nagyon különleges, tizenkét éves kislányt attól a szörnyű sorstól, hogy a gyilkos paranormális jelenségek áldozatává váljon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.