Hirdetés

Megnyílt a Kelenvölgyi Könyvtár Budapesten

|

A könyvtár régi-új helyén a Bazsalikom utca 24. szám alatt, már a Kelenvölgyi Közösségi Házhoz tartozva, Újbuda Önkormányzat kezelésében várja az olvasni vágyókat.

Hirdetés

A könyvtárlátogatók február 28-ig váltott olvasójegyekkel, érvényességük lejártáig kölcsönözhetnek a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár három újbudai könyvtárának mindegyikében: a Kelenföldi Könyvtárban, a Karinthy Frigyes Könyvtárban és a Móricz Zsigmond Könyvtárban is.
A Kelenvölgyi Könyvtár ősztől iskolai és óvodai csoportokat fogad. Szeptembertől havi rendszerességgel járnak majd iskolai osztályok, óvodai csoportok - így igyekszik a könyvtáros a pedagógusokkal, nevelőkkel együtt az olvasás szeretetére megtanítani a nebulókat.

 

Forrás: www.kithirlevel.hu

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.