Hirdetés

Megújult az Országos Széchényi Könyvtár

|

No nem az épületre kell gondolni, hanem a neves könyvtár honlapjára.

Hirdetés

A honlap arculata teljesen megújult. A fejlesztők folyamatosan dolgoznak és próbálják a felhasználók igényeihez igazítani a webes felületet. Számos újjítás kapott helyet az új oldalon, amelyek a könyebb áttekinthetőséget hivatottak javítani. Ilyenek többek között a baloldali illeszkedő és az alul látható teljes menü, valamint a jobb oldalt látható kapcsolodó tartalmak. A címlap folyamatosan frissülő hírekkel, eseményekkel és kiállításokról szóló írásokkal csalogatja az oldalra tévedőket. Újdonság, hogy a címlapról elérhető az összes katalógus és adatbázis, valamint a Kérdezze a könyvtárost! funkció is. Külön pozitívum, hogy lehetőségünk nyílik az oldallal kapcsolatos észrevételeinket megosztani a fejlesztőkkel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.