Hirdetés

Megvan a világ legrondább nője

|

Megtalálták a földkerekség legcsúnyább nőjét, akinek régi álma vált valóra, ugyanis taszító külsejét a Guinness Rekordok Könyve is elismerte.

Hirdetés

A brit Anne Woods 27-szeres rútság-versenygyőztes, de a leghíresebb rekordokat jegyző könyv még nem ismerte el a világ legcsúnyábbjának, ám a legutóbbi szeptemberben tartott verseny cumbriai vásáron is megőrizte címét, ami után a Guinness Rekordok könyve is bejegyezte a nyugdíjas asszonyt, mint a világ legcsúnyább nőjét. A késedelmet ugyan neheztelte az idős hölgy, mivel a csúfságverseny férfi bajnoka mindössze 11-szer nyert, de ő hamarabb bekerült a rekordok könyvébe, viszont most a hölgynek is valóra válhatott 27 éves álma, amit a testvéreinek köszönhet, ugyanis ők nevezték az első versenyre.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.