Hirdetés

Michael Robotham: Összeomlás

|

Az ausztrál író egy hihetetlenül izgalmas és fordulatos kötettel jelentkezik, immár Magyarországon is.

Hirdetés

A Scotland Yard visszavonult felügyelője, Vincent Ruiz egy bárban megvéd egy fiatal lányt agresszív barátjától, s a kétségbeesett nőt magával is viszi. Ám reggel arra ébred, hogy az előző este eseményei összefolynak előtte, ráadásul ki is rabolták. Egy apró nyomra azért rábukkan, amit követve eljut az erőszakoskodó barát holttestéhez, illetve útjába kerül egy bérgyilkos és még néhány titkos ügynök is a nyomába ered. Az egykori felügyelő lassan a saját családját is bajba keveri a hirtelen jött nyomozás során, amikor összefut Luca Terracini Pulitzer-díjas újságíróval, aki a sorozatos bagdadi bankrablások ügyében kutat. A szálak Londonba vezetnek, ők pedig együtt folytatják a munkát, s a nyomok szerint az angol és az amerikai titkosszolgálat keze is benne van a dolgokban, így az újdonsült párosnak nem csupán az idővel, hanem velük is versenyt kell futnia...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.