Hirdetés

Miskolc nagy könyve

|

Bemutatták Dobrossy István és Barna György új, A/3-as méretű könyvét, mely Miskolc belvárosát mutatja be részletesen.

Hirdetés

 

 

A Miskolc belvárosa; Házak, emberek, történetek címre keresztelt, 333 oldalas nagy könyvben összesen 220 belvárosi épület, 1520 korabeli fotó, 500 sajtóreklám és 160 híres ember kapott helyett. A könyv Miskolc belvárosának másfél évszázadát átölelő kötet megszerkesztése összesen egy évbe telt a szerzőpárostól.

Az első díszpéldányt a városnak ajándékozták, amit Káli Sándor polgármester vett át az ünnepélyes könyvbemutatón, ahol a nézőtéri társalgóban elhelyezett 20 kötetbe a meghívottak is belelapozhattak.

A könyvből, a Miskolc Holding támogatásával 500 díszpéldány készült, melynek nagy része már 35 ezer forintos darabáron elkelt, elsősorban a város cégei vásároltak belőle, így már csak 60 példány maradt. Az egyszerű kivitelű kiadásból szintén 500 példány készült, melyek 20 ezer forintos darabáron, hétfőtől megvásárolhatók a kiadónál, azaz a Lézerpont földszintjén.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.