Hirdetés

Múzeumok Éjszakája a PIM-ben

|

Idén is több szász programmal várták a látogatókat, mind a fővárosban, mind vidéken a múzeumok, mely alól a Petőfi Irodalmi Múzeum sem volt kivétel.

Hirdetés

A múzeumban „irodalmi divatparádé” és latin táncok tanítása várta az érdeklődőket, ám az est fénypontja a Költői koncert, Balázs Elemér Group és Tóth Krisztina, valamint Eszenyi Enikő és Takács Kati közreműködésével. Az esemény 20 órakkor kezdődött és nagy sikernek örvendett, ugyanis a kihelyezett székek kevesek voltak a látogatóknak, így oldalt és hátul is több ember kénytelen volt állva végighallgatni a koncertet.

A siker nem meglepő, ugyanis a Balázs Elemér Group évek óta az egyik legmarkánsabb dzsesszformáció hazánkban, míg Tóth Krisztina pedig az egyik legismertebb költő.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.