Hirdetés

Írót kapott a Mycroft Holmes-képregénysorozat

|

A volt NBA-játékos lett a Mycroft Holmes kalandjait feldolgozó képregénysorozat társírója.

Hirdetés

Ha azt mondom, hogy "Holmes", akkor minden kétséget kizárón a briliáns Sherlock jut mindenki eszébe: Sir Arthur Conan Doyle zseniális detektívje, a következtetés tudományának koronázatlan királya, Dr. John Watson legjobb barátja. Megjelenik lelki szemeink előtt Robert Downey Jr., Benedict Cumberbatch, netalán Ian McKellen, vagy a magánnyomozó egy másik, klasszikusabb megformálója - személyes ízléstől függően. A Holmes-családban azonban nem Sherlock volt az egyetlen, akit egyedülálló észjárással áldott meg az ég, hiszen - ha nem is túl mélyen - ismerjük annak bátyját, Mycroftot is.

Hirdetés

Ezzen a problémán kíván segíteni egy, a tengerentúlon hamarosan beinduló képregénysorozat.  A Mycroft Holmes and the Apocalypse Handbook (Myroft Holmes és az apokalipszis kézikönyve) lesz az első rész az ötből a Titan Comics égisze alatt, és augusztusban dobják piacra. Joshua Cassara grafikusművész és Raymond Obstfeld író mellé Kareem Abdul-Jabbar - az NBA veterán kosárlabda játékosa - is betársult, így teljessé téve az alkotócsapatot. Kareem Abdul-Jabbar már korábban belemélyedhetett Mycroft Holmes karakterébe, hiszen tavaly Anna Waterhouse forgatókönyvíróval közösen kiadtak egy regényt, amely címül az idősebb Holmes-fivér nevét viseli és az ő kalandjait követi nyomon.

A hivatalos szinopszis szerint a képregénysorozat Mycroft Holmes kalandjait követi majd, aki a brit kormány küldetését teljesítve egy közveszélyes őrült nyomába ered. Mycroft célpontja egy olyan, hihetetlennek tűnő technológiát kíván működésbe hozni, amely komplett civilizációkat képes eltüntetni a föld színéről - bűneit pedig csak fokozza, hogy mindeközben arcátlanul viselkedik Viktória királynővel szemben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.