Hirdetés

Nagyobb közösségi tér a KSH könyvtárában

|

A Központi Statisztikai Hivatal könyvtára eddig csak a dolgozóknak volt elérhető, de egy EU-s támogatásnak köszönhetően most már a lakosság is hozzáférhet.

Hirdetés

A KSH könyvtára egy 170 négyzetméteres, Bibó Istvánról elnevezett közösségi közösségi térrel bővült. A látogatók 15 ezer kötet körül válogathatnak, melyek között a szakirodalom mellett szépirodalmi, ifjúsági- és gyermekkönyvek is helyet kaptak.

A fejlesztés a Közép-Magyarországi Operatív Program kereten belül, 45 millió Ft-ért jött létre - ebből 41 milliót állt az EU. A könyvtár bővítése a Budapest II. kerület Bel-Buda területrészének funkcióbővítő rehabilitációjának része.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.