Hirdetés

Neil Gaiman: A temető könyve

|

Ez a könyv egy átlagos fiúról szól. Vagyis átlagos lenne, ha nem egy temetőben élne…

Hirdetés

 

Senki Owens egy temetőben él. Nevelői és tanárai szellemek, gyámja pedig egy olyan figura, aki nem tartozik az élők sorába, de nem is halott. A fiú számára a temető tele van veszéllyel. A domb alatt a vén Indigóember lakik, aztán ott a kapu amely a sivatagba vezet, a vámpírok elhagyott városához, aztán még ott a különös lény, a szlír is. Van azonban egy másik veszélyforrás is. Ha Sen kimegy a temetőből, ott vár rá Jack, aki megölte Sen egész családját.
Neil Gaiman 1960-ban született az angliai Portchesterben, egy lengyel zsidó családban. Munkássága sokféle műfajt érint. Művei között szerepelnek regények, képregény és film forgatókönyvek, novellák. Leginkább fantasy íróként említik, de akad olyan műve, amely a mágikus realizmus témájához tartozik, illetve sci-fi és horror műfajú írásai is jelentek meg.
Jelen könyve 2010-ben jelent meg hazánkban. Magyar nyelvre Pék Zoltán fordította és az Agave kiadó adta ki. Kellemes időtöltést hozzá!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.