Hirdetés

Neil Gaiman: Óceán az út végén

|

Júniusban jelenik meg Neil Gaiman új regénye Óceán az út végén címmel, ami a híres fantasy szerző első műve lesz több mint 5 év után.

Hirdetés

A könyv az emlékekről, varázslatról és túlélésről szól, a történetek erejéről és a bennünk lakozó sötétségről. Egy hétéves fiú ellop egy autót, amiben öngyilkosságot követnek el, olyan ősi erőket szabadítva a világra, melyeket sosem lett volna szabad megzavarni. Eddig ismeretlen rémségek jelennek meg világunkban, s a fiúnak minden ügyességére és bátorságára szüksége van, hogy életben maradhasson. Három nő nyújt neki menedéket, akik egy düledező farmon élnek az út végén. Közülük a legfiatalabbik váltig állítja, hogy a kacsaúsztatója valójában egy óceán. A legidősebb pedig emlékszik még a világ kezdetére.

A könyvet hatalmas várakozás előzi meg, s ezt csak tetőzi, hogy a Tom Hanks tulajdonában lévő Playtone Pictures (ők dolgoznak az amerikai istenek televíziós sorozatán is) égisze alatt film is készült a kötetből Joe Wright (Anna Karenina, Hanna, Vágy és vezeklés, Büszkeség és balítélet) rendezésében.

 

Forrás: agaveblog.hu

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.