Hirdetés

Nemere István: Adolf

|

2011-et írunk. A főszereplő Adolf Hitler, pontosabban Hitler klónja…

Hirdetés

 

 

A regény főszereplője Adolf Hitler, vagyis az eredeti Hitler klónja, akit megpróbálnak olyanná faragni, mint az „apját”. Egy szigorúan titkos területen tanítják és nevelik az ifjú Adolfot, de lassan elérkezik tanulmányainak vége. Vizsgafeladata egy elég egyszerűnek hangzó, ám annál bonyolultabb esemény véghezvitele. Egy dél-amerikai országot kell elfoglalnia és átvenni a teljes irányítást. Közben „hősünk” számos kérdésre is keresi a választ. Kicsoda ő valójában és hogyan jött erre a világra? A legfontosabb azonban, hogy mi a dolga itt? A könyv rendkívül érdekfeszítő, és egy elképesztően hatalmas csavarral zárul a történet. Merem ajánlani mindenkinek, aki kedveli az író munkáit.
Nemere István a hazai sci-fi irodalom talán legtermékenyebb és sikeresebb írója. A mai napig több 100 könyve jelent meg. Ebben a kötetben egészen aktuális kérdéseket feszeget a tőle megszokott stílusban. Milyen lesz az a világ, ahol nap, mint nap összefuthatunk klónokkal az utcán? Tehetünk-e valamit ez ellen, vagy törődjünk bele, hogy ez egy megállíthatatlan folyamat? A regény 2001-ben jelent meg a Homonnai és Társa Kiadó gondozásában. Terjedelme 328 oldal. Kellemes időtöltést hozzá!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.