Hirdetés

Olvasás és női mellek

|

A soron következő írás leginkább férfi olvasóinknak fog tetszeni. 18 éven aluliak meg se nyissák!

Hirdetés

No persze azért a felvezetőben elhangzó szöveg enyhe túlzás, de tény, hogy a cikkben fellelhető linken fedetlen nő kebleket is bőven látni a könyvekkel együtt.
Tudom már ideje lenne belekezdeni a mondandóba is, ezért nem is húzom tovább az időt. Az a nagy helyzet, hogy egy amerikai nőkből álló olvasóklub tagjai félmeztelenül akarják növelni az olvasás népszerűségét. Ezért ha New York utcáin sétálva felsőruházat nélküli, fedetlen keblű, kezükben könyvet tartó hölgyeket látunk, ne lepődjünk meg.
Hogy a dolog nyilvános legyen blogjukon még fényképeket is közölnek. Az akciót augusztus 17.-én indították el a Central Parkban, ahol mindenki Lawrence Block Getting off című krimijét olvasták.
A lányok ezzel a mozgalommal egyfajta női egyenjogúságért is küzdenek, hisz számtalan félmeztelen férfit látni az utcákon, ellenben ha egy nő tesz ilyet közszeméremsértésért büntetik.
Az alábbi LINKEN elérhető a mozgalom blogja, ahol akad bőven látnivaló. Kellemes nézelődést:)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.