Hirdetés

Döntsd el Te, hogy ki legyen Lestat a Vámpírkrónikák sorozatban!

|

A Vámpírkrónikák szerzője, maga Anne Rice kér erre!

Hirdetés

Ki ne ismerné az egyik legikonikusabb vámpíros filmet, az Interjú a vámpírralt, és annak egyik főszereplőjét, a kópé királyfit, a vérszomjas, kegyetlen és arisztokratikus Lestatot, akit annak idején a szőke Tom Cruise személyesített meg? El tudunk képzelni mást ebben a szerepben? Mert ha igen, akkor itt a lehetőség, hogy hallassuk a hangunkat!

 

Hirdetés

A filmet Anne Rice azonos című regényéből adaptálták, amely csupán az első része az eddig tizenkét könyvet számláló sorozatnak. A Vámpírkrónikákból ezen kívül csupán a harmadik rész, A kárhozottak királynője kapott filmváltozatot 2002-ben, ahol Stuart Townsend öltötte magára Lestat szerepét - de ez az alkotás korántsem sikerült olyan emlékezetesre, mint a Brad Pitt-Tom Cruise-Kirsten Dunst hármasával forgatott Interjú a vámpírral.

A Vámpírkrónikákból azonban a Paramount és az Anonymous Content most sorozatot szeretne készíteni, melynek forgatókönyvét Anne Rice fia, a szintén bestseller-író Christopher Rice írja. Anne most a Facebookon arra biztatja olvasóit, hogy segítsék a sorozat munkálatait javaslatokkal: ki lehetne szerintük a tökéletes Lestat?

A rajongók kommentjeiben számtalan ötlet érkezett, javaslataik között szerepel többek között:

- Harry Lloyd, aki Daenerys bátyját, Viserys Targaryent játszotta a Trónok harca első évadában;

- Reeve Carney, a Londoni rémtörténetek Dorian Gray-e;

- Jamie Campbell Bower, aki egyébként már az Alkonyat-franchise kedvéért játszott vámpírt (bár igaz, nem szerepelt valami sokat a vásznon);

- Austin Butler, a Shannara félelf Will-je (Anne Rice itt egyébként megjegyezte, hogy szerinte a srácban inkább egy kis Brad Pittes beütés van);

- Jonathan Rhys Meyers, aki szintén volt már vérszívó a rövid életű Drakula-sorozatban;

…és még egészen sok mindenki más is, érdekes és érdektelen, ismert és kevésbé ismert színészek. Több kommentelő arra is megragadta az alkalmat, hogy más karakterekhez is ajánljon színészeket: Armand szerepében többen látnák szívesen François Arnaud-t (Borgiák, Rejtjelek) vagy Ezra Miller-t (Legendás állatok és megfigyelésük, Beszélnünk kell Kevinről).

Anne és Christopher Rice egyébként a vezető producerei is a projektnek, így van rá esély, hogy a készítők komolyan fontolóra veszik a rajongói ajánlásokat - de ez majd a jövőben úgyis kiderül.

Ti kit látnátok szívesen a Vámpírkrónikák vérszívóinak bőrében?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.