Hirdetés

Országos Családi Könyvtári Napok

|

Október 4–10. között Országos Családi Könyvtári Napok lesznek, melyek célja, hogy felhívja a látogatók figyelmét a könyvtárak fontos szerepére, az olvasóvá való nevelés folyamatában.

Hirdetés

A könyvtárak színes programokkal készülnek a népszerűsítésre, naponta más-más témakörökhöz kapcsolódó kiállítások irodalmi művekre épülő beszélgetések, előadások, olvasáshoz kötődő játékok, zenei csemegék várják az érdeklődőket.

Kiemelt esemény lesz idén is a Könyves Vasárnap Október 10-én, amikor a könyvtárak rendkívüli nyitva tartással és sokféle meglepetéssel várnak mindenkit. Ekkor folytatódnak az elmúlt években elkezdett népszerű baba-, kölyök-, tini- és nagyi programok is és megszokott szolgáltatások mellett országszerte olvasásra épülő rendezvényekkel, játékokkal várják az embereket.

 

A résztvevő könyvtárakról, és programokról bővebb információ ITT.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.