Hirdetés

Paul B. Thompson: Tüske és Tű

|

Ez a könyv a legjobb példa arra, hogy nem minden fantasy regény egy kaptafára készül…

Hirdetés

 

A könyv 1994-ben jelent meg a Dragonlance sorozat tagjaként. A történet nem a megszokott „megyek és leölöm a rohadékokat” típusúakhoz sorolható, de még csak nem is az „elvarázsolok mindenkit, mert én vagyok a faszagyerek” kategória. A helyszín Miyesti. Sokan úgy gondolják, hogy ez a tökéletes város. Tele csodákkal. A szekerek lovak nélkül gurulnak, a lámpák kanóc nélkül égnek, a levegőből pedig hangok szólalnak meg. Ezen dolgok mögött egy új istenség áll, aki nem más, mint a techno-információ istene, akit Tény néven imádnak. Ebbe a városba érkezik két utazó. Egy gőgös, nagylábon élő, arrogáns nemes és mogorva szolgája. De mi célból jöttek a városba? Talán a Tény nevű isten vezette őket ide, vagy a nemes akarja maga mögött hagyni a múltját? A kötetből kiderül.
Paul B. Thompson 1958-ban született. Számos regényt írt, melyek nagy része a Dragonlance sorozat tagjaként látott napvilágot. Kellemes szórakozást hozzá!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.