Hirdetés

Paul Hoffman: Isten Balkeze

|

"Idefigyeljenek. A Shotover dűlőn található Megváltó Menedék neve egy átkozott hazugság, mert megváltásból egy fikarcnyit nem talál ott az ember, menedéket pedig még kevésbé."

Hirdetés

 

A Megváltók Menedéke neve ellenére nem egy békével és nyugalommal teli hely. Tele van kegyetlenséggel és brutalitással. Lakóinak többsége még kisfiú korában kerül ide akaratuk ellenére. A Megváltó Lordok zsarnoksága és erőszakossága egyetlen célt szolgál. Ki akarják engesztelni a Felakasztott Megváltót. A Menedék egy óriási útvesztő. Senki nem ismeri teljesen a sötét folyosókat. Az egyik ilyen járatban egy fiú nézi az új lakók „beköltöztetését”. Talán 14-15 éves lehet, de itt senki nem tudja igazából, hogy ki mennyi idős. Nevét rég elfelejtette, csak annyi biztos, hogy itt Cale-nek szólítják. Őt több száz társával együtt még kisgyermek korában rabolták el a Megváltók. Hogy kik ők egyáltalán? Egy szélsőséges szerzetesrend, akik Isten hadseregét akarják megalkotni a fiúkból…
Magyar nyelvre Farkas Veronika fordította. 2010-ben jelent meg a Kelly kiadó jóvoltából. Kellemes időtöltést hozzá!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.