Hirdetés

Paul S. Kemp: Árnyékbirodalom

|

„Egyetlen háborút sem lehet veszteségek nélkül megvívni, de amikor a legsötétebb árnyékoknál is feketébb lények ellen harcolsz, csak úgy nyerhetsz, ha tiszta lélekkel halsz meg.”

Hirdetés

 

Az Alkonyháború harmadik kötete számos nyitottan maradt kérdésre ad választ. Magadont felemészti ördögi vére vagy emberi oldala elég erős-e ahhoz, hogy elűzze gonosz felét? Abelar megbékél istenével vagy ő is az Árnyékúr szolgálatába áll? A legfontosabb azonban, hogy Faerűn milyen sorsra jut.
Paul S. Kemp a tőle megszokott, szemet megragadó stílusban vázolja fel mindezen történéseket. Méltó folytatása az előző két kötetnek. Ha valakinek felkeltettem az érdeklődését, irány a legközelebbi könyvesboltba vagy könyvtárba. Kellemes időtöltést hozzá!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.