Hirdetés

Paul S. Kemp: Árnyékvihar

|

„A háborúban, amely megváltoztatja Faerűn arcát, a világ szeme a fény felé fordul a komor sötétségben.”

Hirdetés

 

Az Árnyenklávé szövetséget kötött Sembiával. Rivalen és Tamlin látszólagos barátsága egyoldalú, hiszen Rivalen csak eszközként használja a hulornt. Sembia feje egyre nagyobb csábítást érez aziránt, hogy mélyebben megismerje az árny Rivalen vallását. Eközben Magadon Kest egyre jobban küzd, hogy meg tudja őrizni emberségét. Erevis Calere és Drasek Rivenre hárul a feladat, hogy segítsenek neki ebben. De ez a feladat nem egyszerű, hiszen meg kell ölniük egy isteni lényt, Kesson Relt. Ezen történések közepette új szereplők is fontos szerepet kapnak. Az egyik ilyen figura Abelar Corrinthal, aki Lathandert, a Hajnalurat szolgálja feltétel nélkül. Sajnos rá kell jönnie, hogy az istenek néha cserbenhagyják híveiket. De miért pont akkor, amikor a fiát akarja megmenteni? Két olyan ember van, akik segíthetnének: Erevis Cale és Drasek Riven, Mask jobb és bal keze.
Mindezen események mellett történnek meg a legfontosabb dolgok, amiket azonban nem írok le. Az Alkonyháború második kötetében Paul S. Kemp még több izgalmat és nyitottan maradt kérdést nyújt az olvasónak a megszokott stílusban. Ha kedvet kaptatok hozzá, akkor irány a könyvtár vagy a könyvesbolt. Egy biztos, aki kedveli a fantasy stílust az nem fog csalódni. Kellemes olvasást!

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.