Hirdetés

Paul S. Kemp: Árnyfajzat

|

„ A Faerűn arculatát megváltoztató háború küszöbén a világ rádöbben, hogy nem minden árnyék szolgálja az ellenséget.”

Hirdetés

 

Erevis Cale kétségek közt vergődik. Békésen él Varrával egy erdei házban, azonban ez az élet nem neki való. Éjszakánként kilopódzik, hogy a környékbeli falvak lakóin segítsen. Hiányzik neki a régi élete. Barátja, a félszerzet Jak halála óta nem imádkozik Maskhoz, de tisztában van vele, hogy ő Mask isten jobb keze és sorsa összefonódott az Árnyékúréval. Míg Cale-t kínozza a bizonytalanság, furcsa események veszik kezdetét. Rivalen Tanthul és az Árnyenklávé készül valamire, meggyilkolják Kendrick Selkirk nagymestert, és az árnyak egész Faerűn területén sűrűsödnek. Nem is sejtik, hogy az események mögött a Veszteségek úrnője, Shar áll.
Az Alkonyháború első kötetében van árulás, gyilkosság, mágia, heves csaták és minden, ami egy jó fantasyhoz kell. A könyv szerzője az a Paul S. Kemp akinek a nevéhez számos, a Forgotten Realms világban játszódó történet kapcsolódik. Kellemes időtöltést hozzá!

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.