Hirdetés

Piszkos Fred közbelép - 2018-ban jön az animációs film

|

Készül a Piszkos Fred animációs film és már egy kis kedvcsinálónk is van hozzá!

Hirdetés

Rejtő Jenőnek köszönhetünk jó pár felejthetetlen könyvet és karaktert, megelevenedésüket pedig bizony már jó ideje várják a rajongók. A szerzői jogok kuszasága miatt ez a projekt már a 90-es évek óta húzódott, most azonban már semmi nem áll Fülig Jimmy útjába, hogy mozivászonra kerüljön.

 

Hirdetés

A Filmdroid írása szerint a Piszkos Fred közbelép 2018-ban érkezik majd. Sőt, egy kedvcsináló videót is közzétettek, amelyben magával Piszkos Freddel és a pofonjairól is híres tengerésszel, Fülig Jimmyvel is találkozhatunk.  

A történet csak lazán kapcsolódik a klasszikus Rejtő-kötetekhez (Az elveszett cirkáló; Piszkos Fred, a kapitány; Piszkos Fred közbelép Fülig Jimmy őszinte sajnálatára; A megkerült cirkáló). Időben a nagy gazdasági világválság után járunk, és San Francisco-ból indulunk, ahol Jimmy csatlakozik a milliomos Mr. Theo csendes-óceáni expedíciójához. Persze nem olyan egyszerű az, hogy csak elhajókázzanak a naplementébe, és a szálakat hamarosan összekuszálja Piszkos Fred, Pepita Ofélia, valamint a mexikói gengszter, Quebra.

Fülig Jimmy Rajkai Zoltán, Piszkos Fred pedig Varga Tamás hangján szólal majd meg a Varsányi Ferenc által rendezett filmben. Magyarul, legalábbis! Ugyanis a tervek szerint külföldön is forgalomba kerül majd a film, Dirty Fred címmel, a fenti kedvcsináló így angol nyelven is elérhető:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.