Hirdetés

Cukiságveszély: jön a Pusheen színező

|

Rengetegen használják a Facebookon és még többen imádják a világ egyik legnépszerűbb és legennivalóbb kitalált macskáját, Pusheent, akit bárki a karácsonyfa alá tehet, ugyanis pár nap múlva megjelenik a hivatalos színezőkönyv.

Hirdetés

Tudjuk, hogy titokban ide kattintottál, szóval most már ne menj el, olvasd tovább, de csak ha felkészültél a legcukibb ajándékötletre valaha. Mi szóltunk. 

Hirdetés

Grumpy Cattel ellentétben, Garfieldhoz hasonlóan Pusheen egy kitalált, ennivalóan pufók macsek, akit Claire Belton álmodott meg. Valószínűleg már mindenki találkozott vele valamilyen formában: vagy emotikonként vagy különböző rajongói alkotások képében, ugyanis a Gru animációs film szállóigévé vált mondatát idézve Pusheen olyan cuki, hogy belehalunk (furcsa ezt így közel a harminchoz, férfiként leírni). 

A poszt apropója viszont nem az, hogy közösen betömjünk némi gumicukrot és egy forrócsoki kíséretében lelkendezzünk a cicákról (noha az internet javarészt erről szól), hanem az, hogy november 15-én megjelenik az Agave könyvek kiadásában a Pusheen színezőkönyv, ami tökéletes karácsonyi ajándék lehet igazából bárki számára, akik már a cica szó hallatán is önkéntelenül mosolyogni kezdenek. A színezőt ráadásul a szóban forgó cirmos megalkotója tervezte és állította össze, több mint 90 illusztrációt rakott a kb. 2480 forintot kóstáló kötetbe, amelybe alábbi galériánkkal bele is kukkanthattok pár lapon keresztül: 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.