Hirdetés

Ray Bradbury és az e-könyv

|

A sci-fi mestere megtört. Legendás regénye megjelent e-könyvként.

Hirdetés

Ray Bradbury, a most 91 éves sci-fi író olyan híres regények kiagyalója, mint a Marsbéli krónikák, valamint a 451 Fahrenheit. Bradbury úr soha nem rejtette el az e-könyvekkel kapcsolatos ellenérzéseit, de most úgy látszik megváltozott a véleménye. Méltán híres regénye, a 451 Fahrenheit, amely 1953-ban íródott, a hatvanas években tízmillió példányban kelt el. A Simon and Schuster kiadónak sikerült meggyőznie az idős írót, hogy műve e-könyvként is megjelenhessen. A kiadó úgy nyilatkozott: az agg írót úgy sikerült meggyőzni, hogy világosan ismertették vele a helyzetet. Elmondták, hogy az új kiadású papírkönyv mellett az eladott példányszámot legalább húsz százalékkal növelni fogja az elektronikus verzió.
A sci-fi mester nem az első olyan szerző, aki meggondolta magát az e-könyvekkel kapcsolatban. Kezdetben J. K. Rowling is ellenezte az e-könyveket, de hamarosan legfőbb műve, a Harry Potter-sorozat is megjelenik e-könyvként.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.